Cătălin Nechifor intervine în războiul declaraţiilor dintre PSD şi PNL:

Nu au făcut nimic în Suceava în ultimii 3 ani

> Deputatul aminteşte că în mandatul său de şef al executivului judeţean a reuşit modernizarea aeroportului, modernizarea UPU, realizarea Transrarău, modernizarea DN 29, dar şi alte investiţii importante

Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a Pro România, deputatul Cătălin Nechifor, a intervenit în războiul declaraţiilor dintre PSD şi PNL, spunând că nici unii, nici alţii nu au făcut nimic în ultimii 3 ani pentru Suceava şi amintind că în mandatul său au fost realizate investiţii importante.

Nechifor arată că cele două partide îşi trimit comunicate de presă războinice în care se acuză unii pe alţii că nu au făcut nimic pentru judeţul Suceava.

„Culmea e că împreună au dreptate! N-au făcut nimic de 3 ani în Suceava!” atenţioneză Nechifor, care le propune reprezentanţilor PSD şi PNL să se întâlnească în teren la Holdiţa, pe drumul judeţean făcut praf între Frasin şi Broşteni sau la Ruşi Mănăstioara, pe drumul judeţean Dolhasca – Suceava sau la groapa de gunoi de pe Mestecăniş sau la centura Sucevei.

„Ori poate vor să se vadă acolo unde eu am făcut proiecte cu adevărat importante pentru Suceava, cât timp am fost preşedintele Consiliului Judeţean, între 2012 şi 2016, cu sprijinul direct al premierului Victor Ponta şi al comisarului european Corina Creţu” a spus Nechifor.

El enumeră între proiectele realizate Aerportul Suceava (2013 – 2015) singurul aeroport din ţară reconstruit integral după revoluţie, unde a  adus compania Wizz Air pentru curse internaţionale şi Tarom pentru Bucureşti, drumul naţional Suceava – Botoşani (2013 – 2014) construit în doar 6 luni la o calitate incredibilă pentru România, Unitatea de Primiri Urgenţe de la Spitalul judeţean Suceava (2014 – 2016), singurul astfel de proiect din ţară, în afara celui de la Târgu Mureş, centura de ocolire a Sucevei (2013 – 2015), 6 km din totalul de 13, au fost daţi în trafic, „iar de atunci nu s-a mai construit niciun centimetru”, Şcoala 4 din Vatra Dornei, campusul şcolar „Ion Nistor” Vicovu de Sus, campusul şcolar de la Liceul cu Program Sportiv Suceava (2012 – 2015), TransRarău – unicul drum alpin de altitudine din România deschis pe timp de iarnă, legătura dintre Valea Moldovei şi Valea Bistriţei, singurul nou obiectiv turistic major construit în judeţ în ultimii 30 de ani, Cetatea de Scaun a Sucevei reabilitată şi consolidată integral (2011 – 2016), proiect preluat la 23% şi finalizat în vara anului 2016, cea mai amplă lucrare de reconstrucţie de după proiectul realizat de arhitectul Karl Romstorfer în 1904.

El arată că lista poate continua cu Muzeul de Istorie Suceava, strada Sucevei din Fălticeni, închiderea gropilor de gunoi din Suceava, Rădăuţi, Câmpulung Moldovenesc, Vatra Dornei, Fălticeni, Gura Humorului, staţii de epurare a apelor uzate şi construirea de sisteme de apă potabilă în aglomerările urbane sau mitingul aviatic Suceava Airshow.

„Voi ce aţi făcut, băieţi, de 3 ani încoace??? Vă aştept între oameni!!!” a transmis Nechifor. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: