Gheorghe Flutur răspunde comunicatului PSD

Cu ce obraz veniţi în judeţul Suceava domnilor de la PSD –ALDE ştiind că nu aţi făcut nimic pentru suceveni? Vă aştept în teren să daţi explicaţii !

Preşedintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a avut, duminică, o reacţie imediată la comunicatul transmis de Departamentul de comunicare al PSD Suceava în care social-democraţii susţin că amendamentele PNL la bugetul pentru 2019 erau „utopice” şi că în judeţ sunt sute de proiecte în derulare.

„Cu ce obraz veniţi în judeţul Suceava, domnilor parlamentari PSD – ALDE,  şi cum veţi răspunde populaţiei la câteva întrebări?” a întrebat Gheorghe Flutur.

El a spus că PSD a băgat în faliment 61 de localităţi prin programul „Utilităţi şi mediu” marca PSD Suceava, prin care, timp de 25 de ani, primăriile trebuie să plătească aproape 200 de milioane de euro în total, credit şi dobânzi, şi a exemplificat cu cazul Primăriei Câmpulung Moldovenesc, care are de achitat două milioane de euro anual.

„Nu aţi avut curajul să susţineţi amendamentul nostru pentru construcţia de magistrale de gaz natural spre Vatra Dornei şi alte 50 de localităţi, de care să beneficieze 80.000 de suceveni. Aţi votat împotriva acestui amendament când ştiţi că tot voi aţi mărit exagerat preţul lemnului de foc” a spus Flutur.

„Cu ce obraz veniţi să explicaţi că vă judecaţi cu 500 de biserici din judeţul Suceava dorind să le luaţi proprietatea şi aţi blocat conducta de gaz spre Dorna?” a mai spus liderul liberal sucevean.

În ceea ce priveşte infrastructura rutieră, Flutur atrage atenţia că parlamentarii PSD Suceava au votat împotriva modernizării drumurilor naţionale şi a creşterii siguranţei rutiere în judeţul nostru, judeţ care înregistrează cel mai mare număr de persoane decedate în accidente rutiere de când  este   PSD la guvernare.

„Cu ce obraz veniţi şi cum vă uitaţi în ochii sucevenilor că aţi întârziat 7 ani finalizarea unui rest al şoselei de centură a Sucevei şi aţi sufocat municipiul reşedinţă de judeţ? Cu ce obraz veniţi pe Valea Bistriţei, unde de 7 ani durează lucrările la drumul care să ne lege de Pasul Prislop şi nu l-aţi terminat? Cu ce obraz le veţi explica sucevenilor că aţi fost împotriva modernizării DN 2 care leagă Suceava de Bucureşti şi arată jalnic de la Fălticeni spre Roman? Cu ce obraz veţi veni în faţa sucevenilor ştiind că aţi votat împotriva realizării de sensuri giratorii şi modernizări de intersecţii ca să diminuăm numărul de accidente rutiere grave care, în guvernarea voastră, sunt cele mai multe din ţară?”  a mai întrebat Gheorghe Flutur.

Preşedintele PNL Suceava a mai arătat că parlamentarii PSD s-au opus şi altor investiţii necesare judeţului.

„Cu ce obraz veţi explica familiilor că v-aţi opus construcţiei unui spital de copii în Suceava sau a unei săli polivalente, ca în toate marile oraşe din ţară?” a continuat liderul liberal sucevean.

El îi mai întreabă pe cei din PSD dacă au curajul să le spună celor care sunt plecaţi la muncă în străinătate să revină acasă când investiţiile în dezvoltare sunt aproape zero.

„Cu ce obraz veţi răspunde celor plecaţi la lucru în străinătate dacă nu vă interesează investiţiile pentru dezvoltare ca să-i putem convinge să revină acasă?” a mai întrebat Gheorghe Flutur.

Preşedintele PNL Suceava le-a cerut celor din PSD să nu încerce să „aburească” sucevenii, pentru că sunt oameni informaţi şi ştiu bine că guvernarea PSD – ALDE nu a făcut nimic pentru judeţul Suceava.

„Nu ne aburiţi cu proiecte care se datorează primarilor şi nu aveţi niciun merit pentru ele! Veţi avea un greu examen de trecut cu sucevenii şi vă garantez că vă vom întreba acolo unde vă aflaţi în fiecare zi de acest lucru. Nu încercaţi să aburiţi populaţia acestui judeţ că nu ţine! Lumea este informată. Aţi ratat şansa de a fi patrioţi, de a ţine la acest judeţ cu riscul de a vă pune rău cu Teleormanul. Vă aştept în teren să daţi explicaţii!” a transmis Gheorghe Flutur. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: