La alegerile parlamentare şi referendumul republican consultativ din 24 februarie

Cetăţenii Republicii Moldova vor putea vota şi la secţia de votare din incinta Universităţii Suceava

Cetăţenii Republicii Moldova aflaţi pe teritoriul României îşi pot exercita dreptul de vot la alegerile parlamentare şi referendumul republican consultativ în Republica Moldova organizate în 24 februarie la secţiile de votare care vor fi deschise în Bucureşti, Timişoara, Braşov, Cluj-Napoca, Craiova, Sibiu, Iaşi, Suceava, Galaţi, Bacău, Constanţa, se arată într-un comunicat al Consulatului General al Republicii Moldova la Iaşi.

Astfel, pentru secţiile de votare care intra în circumscripţia Consulatului General al Republicii Moldova la Iaşi se numără cea de la Suceava, din incinta Universităţii „Ştefan cel Mare”, strada Universităţii 13.

Secţiile de votare vor fi deschise între orele 7 şi 21.

Dreptul de a alege îl au cetăţenii Republicii Moldova care au împlinit, inclusiv în ziua alegerilor, vârsta de 18 ani, cu excepţia celor privaţi de acest drept în modul stabilit de lege.

Actele în baza cărora alegătorii pot vota peste hotarele Republicii Moldova sunt: paşaport valabil; livretul de marinar.

Informaţii suplimentare privind scrutinul electoral, la adresele web www.cec.md, www.alegator.md, www.voteaza.md.

„În afara ţării NU se permite votarea în baza buletinul de identitate” avertizează sursa citată. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: