Fotbal

Bucovina Rădăuţi a învins într-un meci amical Ceahlăul Piatra Neamţ

Bucovina Rădăuţi a reuşit, la finele săptămânii trecute, a treia victorie în meciurile test, 2–0 la Ceahlăul Piatra Neamţ, pe un teren sintetic din incinta bazei sportive de sub Pietricica. Gazdele au avut prima mare ocazie de gol, dar portarul rădăuţenilor, Zvoronciuc, a avut o intervenţie de zile mari, salvându-şi echipa de la gol. Până la pauză, echipa pregătită de antrenorii Dorin Goian şi Daniel Bălan a avut mai multe ocazii de a înscrie prin Ungurianu, Ionesi, Cerlinca şi Danilă, dar tabela a rămas neschimbată. În debutul reprizei secunde, rădăuţenii au din nou o mare ocazie prin Ionesi, care şutează balonul lângă bară, dar portarul gazdelor reuşeşte să respingă în corner. Nemţenii au şi ei două ocazii, dar portarul Puianu este la post şi menţine scorul alb în continuare. În minutul 76, Bucovina Rădăuţi a reuşit să deschidă scorului prin nou  intratul Ionel Stoian, care s-a descurcat foarte bine cu apărătorii gazdelor şi a marcat cu mult calm. În minutul 89, Cosmin Buziuc a închis tabela de marcaj la 2–0 pentru Rădăuţi, după un balon şutat puternic din afara careului, la care portarul Ceahlăului a fost spectator.

„A fost un joc reuşit al echipei noastre şi în mare parte suntem mulţumiţi de cum au răspuns jucătorii la cerinţele noastre. Cred că suntem pe drumul cel bun şi sper ca uşor-uşor să creştem calitativ în joc. În continuare, vom încerca să conturăm un prim 11, deoarece până acum am folosit diverse formule în care fiecare fotbalist a avut ocazia de a evolua cel puţin o repriză”, a explicat antrenorul Dorin Goian.

CSM Bucovina Rădăuţi a început partida de la Piatra Neamţ în formula: Zvoronciuc, Coajă, Vitu (căpitan), Antonesei, Alecsandru, Ungurianu, Buzuiuc, Dănilă, Coroamă, Ionesi şi Cerlincă, pe parcurs intrând în teren şi Puianu, Stoian, Bosînceanu, Chirilescu, Busuioc, Păiuş şi Ciobanu.

Miercuri, rădăuţenii vor disputa un nou meci test, cu Şomuz Fălticeni, iar sâmbătă cu FC Botoşani II, antrenorii Dorin Goian şi Daniel Bălan fiind în discuţii pentru încă un meci sau două până la reînceperea campionatului în Liga a III-a, pe 2 martie, rundă în care CSM Bucovina Rădăuţi va sta.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: