Azi, şedinţă extraordinară a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Suceava

> Principalul subiect, lipsa spaţiilor de depozitare a deşeurilor în judeţ, cu impact asupra sănătăţii populaţiei şi poluării mediului

Problema lipsei spaţiilor de depozitare a deşeurilor în judeţul Suceava va fi discutată, astăzi, de membrii Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, care se vor reuni în şedinţă extraordinară.

Potrivit unui comunicat al Prefecturii, în cadrul şedinţei extraordinare,  reprezentantul Consiliului Judeţean Suceava va prezenta „situaţia de urgenţă creată ca urmare a lipsei spaţiilor de depozitare a deşeurilor, cu impact asupra sănătăţii populaţiei şi poluării mediului  înconjurător”.

Ulterior vor urma informări ale  autorităţilor din domeniu  cu privire la „starea potenţial generatoare de situaţii de urgenţă creată de gestionarea deşeurilor de pe teritoriul judeţului Suceava” prezentate de Vasile Oşean, director executiv al Agenţiei de Protecţie a Mediului Suceava,  Adriana Angela Iordache, comisar-şef al Gărzii Naţionale de Mediu, Comisariatul Judeţean Suceava, Liliana Ioana Grădinariu, director executiv al Direcţiei de Sănătate Publică Suceava, şi jurist Daniel Drăgoi, director al Sistemului de Gospodărire a Apelor Suceava.

La final, va fi prezentată şi supusă aprobării o hotărâre referitoare  la situaţia de urgenţă privind depozitarea deşeurilor  în judeţul Suceava.

În continuare, în acelaşi cadru, se va desfăşura şedinţa Comitetului Local pentru Combatere a Bolilor Suceava,  în vederea instituirii unor măsuri suplimentare de prevenire a apariţiei pestei porcine africane (PPA)  în judeţ,  în contextul confirmării  unor cazuri de PPA  în judeţul Botoşani, se mai arată în comunicat. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: