De Valentine’s Day

Poliţiştii suceveni nu au dat cadouri, ci au făcut controale

Lucrătorii Serviciului de Investigarea Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava au organizat acţiuni punctuale pe raza localităţilor Suceava, Gura Humorului, Vatra Dornei, Rădăuţi şi Fălticeni, pe linia prevenirii şi combaterii evaziunii fiscale şi a comerţului ilicit cu ocazia organizării manifestărilor cultural-artistice şi distractive prilejuite de „Valentine‘s Day – Ziua Îndrăgostiţilor”.

Potrivit datelor obţinute de la Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, în cadrul acestora au fost verificate 16 societăţi comerciale, persoane fizice autorizate şi întreprinderi individuale şi familiale. În urma neregulilor descoperite, echipele de control au aplicat 16 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 20.500 lei, toate la Legea privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite. S-au confiscat bunuri în valoare de 605 lei.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: