Fotbal

Nou parteneriat încheiat de AJF Suceava

Asociaţia Judeţeană de Fotbal (AJF) Suceava încearcă şi reuşeşte să îşi asocieze numele cu parteneri puternici din mediul privat, care s-au oferit să susţină activitatea fotbalistică judeţeană pe diferite paliere, într-un moment în care nu doar fotbalul, ci întreg sportul românesc suferă din cauza neajunsurilor financiare.

Astfel, după Inter Conti, Railex, Romfour, Florconstruct, Ramiro şi Ayan Construct, care au devenit sponsori principali ai Ligii a IV-a, Cupei României, Ligii a V-a, campionatelor de juniori under 15, under 13 şi ai turneului de futsal, preşedintele AJF Suceava, Ciprian Anton, a izbutit să semneze un nou parteneriat cu o firmă suceveană, cea care administrează restaurantul Vivendi.

În urma acestui protocol semnat în prezenţa lui Gabriel Clim, reprezentantul respectivei societăţi comerciale, competiţia, în care sunt angrenaţi cei mai mici fotbalişti din judeţ, va purta titulatura Campionatul Judeţean Under 11 „Vivendi”.

„Mulţumim dlui Gabriel Clim pentru că a venit alături de noi. De asemenea, suntem bucuroşi că familia fotbalului sucevean a mai câştigat un partener şi, astfel, fiecare competiţie organizată de Asociaţia Judeţeană de Fotbal a ajuns să aibă câte un sponsor principal” a declarat Ciprian Anton.

Referitor de Gabriel Clim, trebuie precizat că acesta nu este deloc străin de fotbalul sucevean, de numele lui legându-se ascensiunea grupării Rapid CFR Suceava din Liga a V-a până în eşalonul secund.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: