Lenuţa Balan, noul preşedinte al Organizaţiei Judeţene de Femei a PMP Suceava

> Unul dintre obiectivele noii conduceri este creşterea gradului de protecţie socială pentru copiii cu părinţi plecaţi la muncă în străinătate

Lenuţa Balan a fost aleasă, sâmbătă, în funcţia de preşedinte al Organizaţiei Judeţene de Femei a PMP Suceava, în cadrul conferinţei judeţene de alegeri a filialei sucevene.

Şedinţa s-a desfăşurat la sediul PMP Suceava, în prezenţa a 110 de doamne din tot judeţul, membre ale PMP Suceava. La eveniment au mai participat, ca invitate speciale, deputat Cătălina Bozianu – preşedintele naţional al Organizaţiei de Femei a PMP, şi lector univ. dr. Ecaterina Croitor, reprezentant al Structurii Teritoriale Suceava a Colegiului Naţional al Asistenţilor Sociali din România.

Şedinţa a avut un singur punct pe ordinea de zi, respectiv alegerea Consiliului Executiv Judeţean al Organizaţiei de Femei a PMP Suceava.

În urma votului s-a stabilit noua conducere a OJF PMP Suceava formată din preşedinte, Balan Lenuţa; secretar general, Andrieş Mihaela; secretar general adjunct, Gavriluţ Anamaria; vicepreşediţi Gâtlan Anca, Pînzaru Angelica, Lupei Marilena, Cojocariu Camelia, Harasim Oltea, Florean Corina, Mariniuc Mitric Mihaela, Broasca Roxana, Bodîrlău Mihaela; secretari executivi Şutu Ana-Maria, Leşan Tabita, Schipor Diana, Ţîmpău Diana, Bîgu Diana, Drăgoi Ionela, Pavel Ioana, Fedoreac Lăcrămioara, Pînzariu Gabriela. Trezorier al organizaţiei a fost desemnată Alucăi Liliana.

Printre obiectivele asumate de noua conducere a Organizaţiei de Femei a Partidului Mişcarea Populară – Filiala Suceava se numără promovarea soluţiilor de creştere a gradului de protecţie socială pentru copiii cu părinţi plecaţi la muncă în străinătate, din familii cu posibilităţi reduse, dar şi un proiect privind instituirea gratuităţii pentru toate analizele medicale pentru femeile însărcinate. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: