Contrabandişti scăpaţi, deşi s-au tras mai multe focuri de armă

Mai mulţi contrabandişti au reuşit să scape de poliţiştii de frontieră suceveni fugind peste graniţă, chiar dacă oamenii legii au folosit armamentul din dotare, trăgând mai multe focuri în plan vertical.

Potrivit comisarului-şef Ilie Poroch-Seriţan, purtătorul de cuvânt al STPF Suceava, totul s-a petrecut în toiul nopţii de sâmbătă spre duminică, după ce un echipaj al poliţiei de frontieră aflat în misiune a observat mai multe persoane care transportau în spate, dinspre graniţa cu statul vecin spre interiorul ţării noastre, mai multe colete voluminoase.

„Imediat, colegii noştri au acţionat pentru reţinerea celor în cauză, efectuând somaţiile legale prin voce, însă cei în cauză nu s-au oprit, fapt pentru care poliţiştii de frontieră au tras mai multe focuri de armă în plan vertical, cu respectarea prevederilor legale” conform sursei citate.

Contrabandiştii au abandonat coletele şi au fugit, întorcându-se pe teritoriul ucrainean, fără a mai putea fi urmăriţi de oamenii legii.

La faţa locului au fost descoperite mai multe colete cu ţigări de provenienţă ucraineană, care au fost transportate la sediul serviciului, stabilindu-se că era vorba despre un transport de ţigarete în valoare de aproape 47.000 lei. Produsele de contrabandă au fost confiscate, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor „contrabandă şi trecere frauduloasă a frontierei de stat”, în vederea identificării persoanelor implicate în activitatea ilicită.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: