Fotbal

Câştigătoarea ligii a IV-a din judeţul Suceava va întâlni la barajul pentru promovare în Liga a III-a învingătoarea judeţului Neamţ

Federaţia Română de Fotbal a stabilit, prin tragere la sorţi, programul meciurilor de baraj pentru promovarea în Liga a III-a, care se vor desfăşura în dublă manşă, în vara acestui an, pe 15 şi 22 iunie. Viitoarea câştigătoare a Ligii a IV-a sucevene urmează să se confrunte cu câştigătoarea întrecerii similare din judeţul Neamţ. În acest moment, Viitorul Liteni are cele mai mari şanse să reprezinte judeţul Suceava la baraj, având două puncte avans faţă de Progresul Frătăuţii Vechi şi patru în raport cu Siretul Dolhasca, la jumătatea întrecerii.

În competiţia din judeţul Neamţ, situaţia se prezintă astfel: locul 1 – Bradu Borca, cu 25 de puncte, locul 2 – Ozana Târgu Neamţ, cu 22 de puncte şi locul 3 – Speranţa Răuceşti, cu 21 de puncte.

Prezent la tragerea la sorţi, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Suceava, Ciprian Anton, consideră că reprezentanta Sucevei porneşte cu prima şansă la barajul pentru promovarea în Liga a III-a.

„Liga a IV-a suceveană este un campionat puternic, cu 16 echipe, care a reuşit să trimită constant în ultimii ani echipe în eşalonul superior. Asemenea meciuri nu sunt niciodată uşoare, însă cred că suntem favoriţi”, a declarat Ciprian Anton.

Judeţul Suceava are un procentaj foarte bun la barajul pentru promovare, nu mai puţin de 13 formaţii în ultimele 16 sezoane izbutind să acceadă în Liga a III-a în acest mod, după cum urmează: Şoimii Bucovina Suceava (2003), Dorna Vatra Dornei (2004), Viitorul Liteni (2005), Juventus Fălticeni (2006), Rarăul Câmpulung Moldovenesc (2007), Rapid CFR Suceava (2008), CS Gura Humorului (2009), Foresta Mălini (2010), Sporting Suceava (2011), Bucovina Frătăuţii Noi (2012), Bucovina Pojorâta (2013), Bucovina Rădăuţi (2017) şi Şomuz Fălticeni (2018).

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: