Premiile SSB pentru anul 2017

Comitetul de conducere al Societăţii Scriitorilor Bucovineni anunţă concursul pentru Premiile literare pe anul 2017 (poezie, proză, critică şi istorie literară, publicistică, patrimoniu, ediţii, traducere, carte de debut).

Scriitorii din spaţiul bucovinean sau originari din Bucovina, care au publicat volume în 2017, le pot depune sau le pot trimite prin poştă la adresa: Dlui Ovidiu Vintilă, Biblioteca Bucovinei, str. Mitropoliei nr. 4 Suceava, până la data de 20 februarie 2019, data poştei, cu menţiunea „Pentru Premiile SSB – 2017”.

Potrivit informaţiilor furnizate de scriitoarea Carmen Veronica Steiciuc, preşedinta Societăţii Scriitorilor Bucovineni, gala de premiere ar urma să se desfăşoare la Biblioteca Bucovinei „I.G. Sbiera”, la data de 7 martie 2019. (D.L.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: