La Suceava, Siret, Rădăuţi şi Iaşi

Turneu de promovare a albumului „Roz”

Asociaţia Culturală „Peter Tomaschek” anunţă lansarea turneului de promovare a albumului „Roz”, muzică Walter Dionisie, texte Anca Dionisie, în perioada 28 februarie – 3 martie a.c.

Dintr-un comunicat aflăm că obiectivul general al proiectului este „de a contribui la îmbogăţirea patrimoniului cultural din zona istorică a Moldovei, prin implicarea activă a unor tineri talentaţi din zona artelor. Scopul proiectului este acela de promovare a excelenţei în rândul tinerilor şi a comunităţilor implicate, prin propunerea unor spectacole de fuziune culturală – muzică şi poezie. Proiectul încurajează participarea activă a cetăţenilor la viaţa cultural-artistică a oraşelor în care evenimentele vor avea loc”.

Turneul se desfăşoară timp de 5 zile, la Suceava, Siret, Rădăuţi şi Iaşi. Invitaţi în cadrul proiectului sunt: muzicianul Walter Dionisie, poeta Anca Dionisie, juniorii Operei Române din Iaşi, elevii Colegiului de Artă „Ciprian Porumbescu” din Suceava, membrii Societăţii Scriitorilor Bucovineni.

Parteneri ai proiectului: Casa de Cultură a Studenţilor din Suceava, Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava, Biblioteca Bucovinei „I.G. Sbiera” din Suceava, Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu” din Suceava, Societatea Scriitorilor Bucovineni, Centrul Cultural din Siret, Primăria Oraşului Siret, Casa Municipală de Cultură din Rădăuţi, Primăria Municipiului Rădăuţi, Ateneul din Iaşi şi Opera Română din Iaşi.

Programul turneului de lansare este următorul: 27 februarie, ora 16 – TVR Iaşi/ emisiunea „Regiunea în obiectiv”; 28 februarie, ora 13 – Biblioteca Bucovinei „I.G. Sbiera” Suceava/ Sala de Artă „Elena Greculesi”; 28 februarie, ora 19 – Casa de Cultură a Studenţilor din Suceava/ Auditorium „Joseph Schmidt”; 1 martie, ora 18.30 – Centrul Cultural din Siret; 2 martie, ora 18.30 – Casa Municipală de Cultură din Rădăuţi; 3 martie, ora 19 – Ateneul din Iaşi/ sala de spectacole „Radu Beligan”. (D.L.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: