Cătălin Nechifor:

PSD a găsit soluţie la toate problemele prin „guvernarea la container”

Vicepreşedintele Pro România, deputatul de Suceava Cătălin Nechifor, a apreciat, miercuri, că PSD face acum o guvernare la container care este livrată „cu ţipete şi scandal” şi cu o poftă fantastică pentru minciună şi propagandă.

El a arătat că la bugetul pentru 2019, singurul amendament trecut până acum, dintre miile depuse, este cel al lui Liviu Dragnea, prin care se iau bani de la partide, circa 140 de milioane de lei, din cele 421 de milioane de lei propuse iniţial, ceea ce înseamnă că mai rămân foarte mulţi la dispoziţia lor – Dragnea şi Dăncilă vor lua în continuare aproape 150 de milioane de lei – asta însemnând circa 40 milioane de euro.

„Vor face un lucru minunat, în viziunea lor. Vor construi cantine la toate şcolile din ţară. Probabil din containere, aşa cum a anunţat dl Teodorovici, ministrul Finanţelor Publice, că va construi toalete mobile pentru peste 1400 de şcoli” a spus Nechifor.

El crede că mai urmează să facă, tot din containere, minilaboratoare de administrat vitamina D, să existe o dezvoltare urbanistică pe verticală de tipul 3 în 1 cu administrare de vitamine la mansardă, cantina la etaj şi toaleta la parter.

„La cât ma pricep eu, nefiind un specialist şi nici un negativist, containerele sunt soluţii constructive temporare, capabile să asigure anumite condiţii, pe perioade scurte. De regulă atunci când sunt calamităţi, situaţii de forţă majoră, zone izolate” a spus Nechifor.

„În acest ritm, Guvernul DDT (Dragnea – Dăncilă – Teodorovici, DDT-ul anilor ’70 era folosit pentru stârpirea gândacilor de Colorado) nu m-ar mira să facă reţea de apă-canal tot la container, o budacă pentru apa potabilă şi o hazna pentru apele uzate, ambele într-o structură metalică mobilă. Râdem, glumim, dar bugetul, aşa cum e construit şi cum va fi adoptat atât de târziu, nu prea are mari şanse să şi fie executat până în decembrie” a conchis Nechifor. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: