Ministerul de Interne face glume pe Facebook înaintea Zilei Îndrăgostiţilor

Reprezentanţii Ministerului de Interne au postat, miercuri, o „întrebare primită pe Facebook”, în care sunt „chestionaţi” cum se poate obţine o hârtie „din care să reiasă că ne-au reţinut mascaţii până pe 9 martie”, agenţii recomandându-le bărbaţilor, printre altele, „să nu mai joace în deplasare”.

„Mai sunt două zile şi începe triunghiul iubirii. Ne puteţi da o hârtie din care să reiasă că ne-au reţinut mascaţii până pe 9 martie? Întreb pentru prietenii mei jucători :)” este întrebarea pe care reprezentanţii Ministerului Afacerilor spun că au primit-o pe Facebook.

Răspunsurile poliţiştilor sunt cel puţin variate.

„1. Corect ar fi să spuneţi pătratul iubirii… nu de alta, dar este şi Dragobetele. Ar fi păcat să uitaţi de sărbătoarea iubirii din tradiţia românească.

  1. Se spune că femeile au al şaselea simţ şi noi credem asta. Aşa că niciun document nu ar putea justifica dispariţia voastră în acest interval de timp.
  2. Ar fi bine să ştiţi că scheletul unui adult este format din peste 200 de oase. Vă garantăm că nici mascaţii noştri nu ar putea opri furia partenerelor voastre oficiale. Aşa că aveţi grijă, jucătorilor, să nu primiţi chiar documente reale, dar de la Urgenţe!

Recomandarea noastră este să nu mai jucaţi în deplasare ca să nu găsiţi terenul propriu ocupat de alţi jucători, iar pe 9 martie să beţi cele 40 de pahare de supărare fiindcă aţi primit cartonaşele roşii şi aţi fost eliminaţi pe preş.

Şi aveţi grijă cum conduceţi în această perioadă că vremea de iarnă revine.

Ar fi păcat să colectaţi amenzi în loc să faceţi o surpriză frumoasă iubitei!” scrie pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: