Lady Gaga sare în apărarea lui Cardi B după reacţiile stârnite de triumful său de gala Grammy

Lady Gaga i-a luat apărarea lui Cardi B după reacţiile stârnite de triumful său la gala premiilor Grammy de duminică, informează Press Association. Cardi B a făcut istorie devenind prima artistă solo care a câştigat cel mai bun album rap la Grammy Awards, însă succesul său a fost umbrit de numeroşi troli care au afirmat că această performanţă este nemeritată. În replică, artista a postat un filmuleţ plin de injurii pe contul său de Instagram, înainte de a şterge contul câteva ore mai târziu. În apărarea artistei a sărit Lady Gaga – câştigătoare a trei premii Grammy, dintre care două pentru performanţa sa din „A Star Is Born”. „Este atât de greu să fii femeie în această industrie. Ce presupune asta, cât de greu ne e să răzbatem printre provocările lipsite de respect, doar pentru a face artă. Te iubesc, Cardi. Îţi meriţi premiile”, a scris Lady Gaga pe Twitter. „Să sărbătorim lupta ei. Să o cinstim şi să o onorăm. Este curajoasă”, a scris cântăreaţa despre Cardi B (26 de ani), care anterior îşi manifestase admiraţia faţă de Lady Gaga. În 2016, Cardi B a scris pe Twitter că Gaga i-a schimbat viaţa. „M-a inspirat să fiu eu însumi & diferită”, a declarat ea la momentul respectiv.

Cardi B a primit acest trofeu pentru albumul ei de debut, intitulat „Invasion of Privacy”. Prima femeie recompensată la această categorie a fost Lauryn Hill, însă ea a reuşit această performanţă în calitate de membră a grupului Fugees, în 1997.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: