Curs de formare

Facultatea de Drept şi Ştiinţe Administrative din cadrul Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava anunţă organizarea, pe parcursul a nouă săptămâni, a unui curs postunivesitar de formare pentru profesia de responsabil cu protecţia datelor cu caracter personal. Cursul, constând în prelegeri, analize, studii de caz este programat să înceapă pe 18 martie a.c..

Potrivit reprezentanţilor USV, programul postuniversitar se adresează absolvenţilor de învăţământ superior cu diplomă de licenţă, care doresc să dobândească cunoştinţe în ceea ce priveşte conformitatea cu Regulamentul European nr. 2016/679 şi exercitarea unei profesii de viitor, cea de responsabil cu protecţia datelor cu caracter personal.

Înscrierile sunt programate în perioada 18 februarie – 15 martie a.c. (M.T.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: