Expoziţie itinerantă la Muzeul de Istorie din Suceava

„Caravana eroilor”

În perioada 14 -21 februarie a.c., la Muzeul de Istorie Suceava va fi deschisă expoziţia itinerantă „Caravana eroilor”, despre martirii români din temniţele comuniste, organizată de Asociaţia Ortodoxia Tinerilor, Platforma Civică Împreună, Asociaţia Bucovina Profundă, Parohia Tişăuţi, Asociaţia „Braţe pentru cer” şi Muzeul Bucovinei.

„Cu această ocazie se deschide şi o expoziţie de icoane pe sticlă şi cusături cu motive tradiţionale, realizate de copii şi tineri, participanţi la atelierele practice din cadrul «Taberei din pridvorul satului», organizată de Parohia Tişăuţi, sub binecuvântarea Arhiepiscopiei Sucevei şi Bucovinei” au precizat reprezentanţii Muzeului Bucovinei.

Potrivit sursei citate, în cadrul manifestării, duminică, 17 februarie a.c., la ora 17, în sala de conferinţe de la Muzeul de Istorie, vor avea loc simpozionul cu tema „Comunismul: cea mai mare traumă în familia neamului românesc” şi premiera filmului documentar „Viaţa părintelui Justin Pârvu”. (M.T.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: