Atletism, Campionatele Balcanice de juniori în sală

Medalie de argint pentru Talida Sfarghiu de la CSM Suceava

Talida Sfarghiu (foto dreapta) s-a numărat printre cei cinci sportivi români medaliaţi cu argint la ediţia a treia a Campionatelor Balcanice de atletism în sale rezervate juniorilor I (under 20), desfăşurate la finele săptămânii trecute la Istanbul. Atleta pregătită de Erzilia Ţîmpău (foto centru) la Clubul Sportiv Municipal Suceava a ocupat locul secund în proba de 1.500 de metri, cu timpul de 4 minute, 37 de secunde şi 67 de sutimi.

„Am obţinut o medalie de argint prin Talida Sfarghiu în proba de 1.500 metri, o sportivă care promite mult pe viitor, şi un loc 7 în proba de 3.000 metri prin Sîrbu Mădălina, o altă sportivă de viitor, dar cu mai puţini ani de pregătire în momentul de faţă şi la prima ei participare internaţională.

A fost o medalie pe care ne-am dorit-o, iar rezultatele sunt cu atât mai valoroase dacă ţinem cont că cele două fete au concurat cu sportive cu trei ani mai mari.

Mulţumesc câmpulungenilor cu suflet care au făcut posibilă participarea la acest campionat: Maghebo, Waves (Papa Bun), Cosali, Ilif, Marcdanali, Valescor, Betini şi părinţilor care au fost alături de noi”, a declarat antrenoarea Erzilia Ţîmpău.

Ceilalţi doi sportivi suceveni prezenţi la Istanbul, Angela Olenici şi Sebastian Moldovan, au ocupat locul 6 în proba de 1.500 de metri, la feminin, respectiv masculin.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: