Tenis

David Arcip, din nou câştigător al Trofeului Avastar

Sub egida Federaţiei Române de Tenis, în perioada 9-11 februarie 2019, s-a desfăşurat, la Roman, Trofeul Avastar la tenis de câmp. Competiţia U10 şi U12 a reunit peste 60 de copii cu vârste între 8 şi 12 ani şi s-a desfăşurat pe tablouri de joc separat la feminin şi masculin pentru fiecare categorie de vârstă.

Clubul „Nada Florilor” din Fălticeni a fost reprezentat de David Arcip, micul tenismen care a reuşit în sezonul trecut să cucerească al patrulea titlu de campion naţional. După ce a fost nevoit, după o victorie, să abandoneze, din cauza unei accidentări, turneul din 18 ianuarie, desfăşurat tot la Roman, David s-a mobilizat şi a revenit din nou în acest oraş ca un adevărat luptător. Cu un joc excelent şi cu o putere mare de concentrare, fălticenenaul s-a calificat cu uşurinţă în sferturi, meciurile grele fiind în semifinală, unde l-a învins cu 4-0, 4-1 pe ieşeanul Tudor Amititeloaie şi apoi în finala disputată cu un adversar din Roman, Filip Ciobanu, care nu a avut nicio şansă să îl oprească pe David Arcip din drumul lui spre Trofeul Avastar.

„David a avut meciuri spectaculoase, reuşind să treacă de toţi adversarii. A învins jucători cu doi ani mai mari, inclusiv favoriţii nr. 1 şi nr. 2 ai turneului, cu seturi încheiate cu 4-0, 4-0. Ne bucurăm pentru aceste rezultate care reliefează munca şi sârguinţa unui copil care va împlini în curând 9 ani”, ne-a spus Ramona Arcip, mama lui David.

Următorul turneu unde micul campion din urbea de pe Şomuz va fi prezent este cel organizat sub egida FRT, la Oneşti, în perioada 23-25 februarie.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: