Catedrala arhiepiscopală „Sf. Ioan cel Nou de la Suceava”

Sf. Liturghie arhierească

Ieri, 10 februarie 2019, de sărbătoarea Sf. Haralambie, ÎPS Părinte Pimen, Arhiepiscopul Sucevei şi Rădăuţilor, a săvârşit Sf. Liturghie în Catedrala arhiepiscopală „Sf. Ioan cel Nou de la Suceava”.

Oficiat în sobor arhieresc, în biserica mare a mănăstirii, serviciul divin a fost prilej de apropiere între credincioşii din Suceava şi cei din localităţile limitrofe ale oraşului, deoarece au participat în număr foarte mare la liturghie.

Corul catedralei a dat răspunsurile liturgice, fiind acompaniat în surdină de majoritatea închinătorilor din biserică.

Numeroşi creştini s-au împărtăşit, iar la finalul Sf. Liturghii, au ascultat cuvântul de învăţătură al ÎPS Părinte Pimen, privitor la sărbătoarea cu ocazia căreia s-a oficiat slujba. (C.T.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: