Brad Pitt, prezent la aniversarea de 50 de ani a fostei sale soţii, Jennifer Aniston

Prezenţa lui Brad Pitt la hotelul Sunset Tower din Los Angeles, unde fosta sa soţie Jennifer Aniston îşi sărbătorea aniversarea de 50 de ani, a atras imediat atenţia presei mondene.

Jennifer Aniston va împlini 50 de ani astăzi 11. Ea a profitat, însă, de weekend pentru a-şi sărbători ziua în avans. Pentru a marca acest moment de cotitură din viaţa sa, actriţa a reunit în jurul ei familia, prieteni şi colegi, la Sunset Tower Hotel, situat pe celebra artera Sunset Boulevard din Los Angeles, informează parismatch.com.

În această paradă de celebrităţi, una dintre vedete a atras în mod deosebit atenţia, după cum a relatat revista People. Este vorba de Brad Pitt, fost soţ al inimitabilei Rachel Green din serialul „Friends”, care s-a aflat pe lista de invitaţi şi care a fost văzut în faţa intrării în hotel. Actorul de 55 de ani este fotografiat din spate, cu o şapcă pe cap, dar este suficient să reînvie speranţa fanilor cuplului pe care cele două staruri l-au format la începutul anilor 2000.

Lista de invitaţi a inclus numeroase celebrităţi, printre care George şi Amal Clooney, Reese Witherspoon, Orlando Bloom şi Katy Perry, Ellen DeGeneres, Kate Hudson, Demi Moore, Jennifer Meyer. John Aniston, tatăl lui Jennifer, a fost, de asemenea, prezent la petrecere.

Jennifer Aniston şi Brad Pitt au fost căsătoriţi în perioada 2000-2005. Fiecare s-a recăsătorit ulterior, dar în prezent amândoi sunt divorţaţi.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI