„Tabăra din pridvorul satului”, ed. I, la final

Ziua de 7 februarie a.c. a fost ultima zi de activitate în cadrul acţiunii „Tabăra din pridvorul satului”, ed. I, desfăşurată în ParohiaTişăuţi.

Pr. ic. stavr. Mircea Bejenar, împreună cu toţi elevii, formatorii şi voluntarii taberei au făcut o rugăciune de mulţumire pentru toată bucuria şi comuniunea trăite în activităţile şi jocurile care au marcat fiecare zi.

Invitatul de onoare al evenimentului a fost PS Părinte Damaschin Dorneanul, Episcop-Vicar al Arhiepiscopiei Sucevei şi Rădăuţilor.

Preasfinţia Sa a vizitat cu interes expoziţia organizată cu directa implicare a preotului paroh Mircea Bejenar, în care  voluntarii şi participanţii taberei  au expus  lucrări ale  elevilor din toate atelierele.

Piesa de teatru „Moş Ioan Roată şi Unirea”, regizată de actriţa Clara Popadiuc de la Teatrul „Matei Vişniec” Suceava cu elevii  atelierului de arta dramatică, s-a bucurat de toate aplauzele asistenţei.

Momentul festiv s-a încheiat cu premierea  voluntarilor, a formatorilor şi sponsorilor şi, în mod deosebit, a elevilor participanţi. (C.T.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: