Lăsat fără cheresteaua transportată, pentru nereguli în acte

Miercuri, în jurul orei 18.45, o patrulă din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Vadu Moldovei a oprit pentru control pe DN 2, în comună, o autoutilitară condusă de un bărbat în vârstă de 38 de ani, din comuna Stulpicani, care transporta material lemnos. Întrucât existau neconcordanţe între cantitatea de material lemnos transportată şi cea trecută în avizul de însoţire prezentat de şofer, oamenii legii au solicitat sprijinul specialiştilor silvici. Aceştia, în urma inventarierii efectuate, au stabilit că bărbatul transporta în plus cu aproape 10 mc, cherestea de esenţă răşinoase.

În cauză s-a procedat la sancţionarea contravenţională a societăţii emitente a avizului de însoţire pentru încălcarea prevederilor legale, iar materialul lemnos transportat în plus, în valoare de peste 6.000 lei, a fost confiscat şi predat în custodie Ocolului Silvic Râşca.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: