Col. (rtr.) Nicolai Niga, noul preşedinte al AVR Suceava

Colonel (rtr.) Nicolai Niga a preluat conducerea Asociaţiei  Veteranilor de Război Suceava după decesul, la începutul anului, al profesorului Mihai Filip, general în rezervă, el însuşi veteran de război.

Ca o formă de respect şi mai omenoasă,  actuala conducere n-a dorit să fie menţionată noua învestitură decât după 40 de zile de la dispariţia fostului preşedinte, cel care s-a dedicat apărării drepturilor veteranilor de război şi ale văduvelor de război din judeţul Suceava, ca vicepreşedinte, apoi ca preşedinte al asociaţiei, din 1990,  până la sfârşitul vieţii.

Col. (rtr.) Nicolai Niga a preluat această misiune pe care o va împărţi cu lt. col. (rtr.) Victor Pentelescu, vicepreşedintele Asociaţiei Veteranilor de Război Suceava.

El va îndeplini în paralel şi funcţia de  preşedinte al Asociaţiei Naţionale Cultul Eroilor Suceava, cel puţin până la următoarele alegeri, şi crede că responsabilităţile sunt mai mult decât compatibile. „Unii sunt eroi de care trebuie să ne amintim şi să-i onorăm,  ceilalţi sunt eroi în viaţă, ale căror interese trebuie apărate” a declarat col. (rtr.) Nicolai Niga.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: