Nouă bază de tratament la Spitalul Siret

> Aceasta va fi dotată cu un bazin de apă sărată, saune, computer tomograf, aparatură de recuperare şi sală de kinetoterapie

Spitalul de Boli Cronice Siret îşi propune pe viitor o nouă reorganizare prin modificarea structurii spitalului, având în vedere dezvoltarea compartimentului de îngrijiri paliative şi a compartimentului de recuperare, medicină fizică şi balneologie, a anunţat, miercuri, directorul spitalului, Sorin Haraseniuc.

El a mai declarat că unitatea spitalicească a depus două proiecte: unul pentru reabilitarea şi dotarea pavilionului central, iar cel de-al doilea pentru extinderea ambulatoriului de recuperare prin construirea unui corp nou.

Noua bază de tratament va fi dotată cu un bazin de apă sărată, saune, computer tomograf, aparatură de recuperare şi sală de kinetoterapie, a spus Sorin Haraseniuc.

Spitalul de Boli Cronice Siret are în componenţa sa secţiile de pediatrie, medicină internă, recuperare, medicină fizică şi balneologie şi asigură o capacitate de peste 82 paturi.

Începând cu anul 2013, au început investiţii în modernizarea spitalului, precum dotări de mobilier, paturi, noptiere etc., fiind schimbat şi sistemul de încălzire. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: