„Tabăra din pridvorul satului”

Cu binecuvântarea ÎPS Părinte Pimen, Arhiepiscopul Sucevei şi Rădăuţilor, Parohia Tişăuţi şi Coaliţia  „Impreună”  – ATOR Iaşi, filiala Suceava, au organizat ediţia întâi a proiectului „Tabăra din pridvorul satului”.

Tabăra cuprinde perioada calendaristică 3-7 februarie a.c. şi are ca locaţii de bază Biserica „Naşterea Maicii Domnului” şi localul şcolii primare din Tişăuţi.

Beneficiari sunt copii între 7 şi 17 ani  din zonă  şi din Suceava.

Proiectul se derulează cu aproximativ 100 de elevi, îndrumaţi şi supravegheaţi de tineri voluntari formatori, profesori, învăţători, preoţi.

Programul  taberei oferă copiilor numeroase ateliere de lucru, cum ar fi: atelier de patiserie, de poveşti, atelier de sculptură, de împletituri de nuiele, atelier de pictat icoane pe sticlă, de cusături, atelier de teatru etc.

Jocurile de socializare animă plăcut atmosfera taberei şi îi ajută pe elevi să se cunoască mai bine.

Ultima zi a proiectului este rezervată întâlnirii de suflet a participanţilor cu unul din ierarhii eparhiei şi premierii în cadru festiv a celor mai reuşite lucrări realizate în cadrul atelierelor. (C.T.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: