În perioada 14 -17 februarie

Târg de nunți la Suceava

Viitorii miri sunt așteptați, în perioada 14 – 17 februarie, la Shopping City Suceava, la o nouă ediție a târgului de nunți „Trend Mariaj”. Devenit un eveniment de tradiție pentru suceveni, târgul de nunți de la Shopping City Suceava a ajuns la a VI-a ediție și își propune, de la an la an, să fie mai bogat în oferte, expozanți și surprize pentru vizitatori.

Deși nunta este un eveniment deosebit, care încununează iubirea, organizarea acesteia poate fi solicitantă și stresantă, de aceea recomandarea specialiștilor este ca viitorii miri să fie informați, să își împartă sarcinile pe etape și să le rezolve din timp. Așadar, toți cei care se pregătesc de nuntă au ocazia să descopere, în același loc, o multitudine de oferte și servicii de care au nevoie pentru nuntă.

Peste 40 de expozanți din toate domeniile au confirmat deja participarea la târg și își așteaptă vizitatorii cu o abordare fresh și cele mai noi tendințe și idei în materie de nunți. Doritorii vor putea contracta pe loc servicii esențiale pentru ziua cea mare, chiar și cu discounturi considerabile, vor putea degusta torturi și prăjituri sau vor putea proba rochia de mireasă și ținuta pentru ceremonie pentru a vedea ce stil li se potrivește.

În plus, ei vor putea alege din oferta extrem de variată invitații și mărturii, verighete din aur alb, galben ori rose, dar vor avea și ocazia să vizualizeze albumele și portofoliile celor mai renumiți fotografi și videografi prezenți la târg, idei pentru coregrafia de nuntă sau pachete pentru luna de miere. Vor putea admira, de asemenea, desăvârșitele amenajări și decorațiunile prezentate de experții florali în culoarea anului sau tematici de nuntă cât mai diverse, iar locațiile de nuntă vor fi prezente pentru a le oferi mirilor detaliile referitoare la variantele de meniu. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI