Volei masculin, Divizia A2

CSM Suceava a reușit să câștige un set pe terenul celor de la Știința București

> Într-o partidă din etapa a VIII-a a seriei est, Știința București – CSM Suceava 3-1 (15, -22, 21, 20)

CSM Suceava a evoluat, la finele săptămânii trecute, pe terenul uneia dintre favoritele la promovare, CSU Știința București, în cadrul etapei a VIII-a a seriei est a Diviziei A2 la volei masculin. Tânăra echipă pregătită de antrenorul Tudor Orășanu a pierdut acest meci cu scorul de 1–3 la seturi.

Primul set al întâlnirii a fost câștigat de echipa gazdă, care are în componență jucători cu mare experiență competițională, scor 25–15. Echipa suceveană, formată în marea majoritate din juniori și cadeți de la LPS, a jucat mult mai bine în setul doi și a egalat situația la seturi, după 25–22. Gazdele au făcut 2–1 la seturi, după 25-21, iar în setul patru, CSM Suceava a mers cap la cap cu adversarii până la 18–18, dar echipa bucureșteană a reușit să încheie meciul la 3–1 la seturi, după 25–20 în ultimul act.

„În afară de primul set, sunt foarte mulțumit de evoluția sportivilor noștri, care au făcut un joc mult mai bun și consistent decât cel din etapa trecută câștigat cu Bacăul, iar asta în fața unor jucători de primă ligă. În setul patru puteam să obținem mai mult, deoarece am fost aproape de ei până pe final, dar până la urmă am întâlnit o echipă ce are șanse reale de a promova în primul eșalon” a explicat antrenorul Tudor Orășanu.

CSM Suceava s-a deplasat la CSU Știința București cu un lot format din sportivii: Marius Gontariu, Alexandru Rață, Vlad Buhu, Ștefan Verciuc, Eduard Cazacu, Tudor Ștreangă, Marius Bortă, Alexandru Roman, Gabriel Albu, Andrei Sasu și Lucian Huțuleac.

Sâmbătă, în penultima etapă din sezonul regulat, sucevenii vor avea un nou meci dificil, pe teren propriu, cu CS Rapid București, echipă ce-n această etapă a învins liderul la zi,  CSM Gloria Buzău.

Rezultate consemnate în etapa a VIII-a:

CS Știința Bacău – CSM Râmnicu Sărat          3–1

CS Rapid București – CSM Gloria Buzău        3–2

CSU Știința București – CSM Suceava             3–1

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI