Promovarea produselor montane la Consiliul Uniunii Europene de la Bruxelles

Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Petre Daea, a participat în data de 28 ianuarie 2019, la Bruxelles, la reuniunea Consiliului Uniunii Europene (Agricultură şi Pescuit), primul Consiliu prezidat de România de la preluarea Preşedenţiei Consiliului Uniunii Europene.

Principala temă de discuţie din cadrul reuniunii Consiliului AGRIFISH fixată de Preşedinţia română a Consiliului UE vizează Pachetul legislativ PAC 2020, cu cele trei dosare: Regulamentul PAC – Planurile strategice, Regulamentul privind finanţarea, Managementul şi Monitorizarea PAC; Regulamentul privind organizarea comună de piaţă a produselor Agricole – OCP.

Cu acest prilej, la reprezentanţa permanentă a României de la Bruxelles, Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale a organizat o expoziţie de produse agroalimentare româneşti, în cadrul căreia au fost promovate şi produse montane. Acestea aparţin operatorilor economici SC Dany Lily SRL din comuna Şaru Dornei, judeţul Suceava, şi SC Mirdatod Prod SRL din Ibăneşti, judeţul Mureş (produse lactate), precum şi SC Duran Rose SRL din localitatea Tismana, judeţul Gorj (dulceţuri). (C.P.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: