Atletism

Marius Musteaţă şi Natanael Rotariu, campioni naţionali universitari

Municipiul Bacău a găzduit, la finalul săptămânii trecute, cea de-a XXIV-a ediţie a Campionatului Naţional Universitar de atletism. Nu mai puţin de 25 de centre universitare din ţara noastră au avut reprezentanţi la competiţia indoor organizată de Federaţia Sportului Şcolar şi Universitar, Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău, Facultatea de Ştiinţe ale Mişcării Sportului şi Sănătăţii, cu sprijinul Federaţiei Române de Atletism, al Direcţiei Judeţene pentru Tineret şi Sport Bacău şi al Inspectoratului Judeţean Şcolar Bacău.

Printre laureaţii universitari din anul 2019 se află şi doi atleţi care au reprezentat Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava. Marius Musteaţă, sportiv pregătit de Ioan Zanfirache la CSU Suceava, a izbutit să se impună în proba de aruncare a greutăţii, cu o performanţă de 18,76 metri, rezultat în urma căruia a primit şi o distincţie specială din partea Federaţiei Române Atletism.

La rândul său, Natanael Rotaru, elevul lui Radu Mihalescu la Clubul Sportiv Municipal, a câştigat cursa de 5 kilometri marş cu timpul de 22 minute, 26 secunde şi 8 sutimi.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: