Biletele de tren pentru călătorii internaţionale pot fi cumpărate de la CFR şi online

De la începutul acestui an, CFR Călători a deschis vânzarea online pentru biletele destinate călătoriilor internaţionale.

Aplicaţia permite cumpărarea online a biletelor internaţionale pentru călătorii simple sau călătorii dus-întors. De asemenea, se pot achiziţiona bilete şi pentru o relaţie internă dintr-o ţară străină sau pentru relaţii între două ţări străine.

Cumpărarea online a biletelor pentru destinaţiile internaţionale este posibilă într-un interval care poate varia de la o anticipaţie maximă de 3 luni, până la: 48 de ore, înainte de începerea călătoriei, dacă se alege ridicarea biletelor de la o staţie/ agenţie CFR Călători; opt zile înainte de începerea călătoriei, dacă se alege livrarea biletelor prin curier.

În situaţia în care călătoria include trenuri din traficul local, cumpărarea cu anticipaţie este de maximum o lună.

Pentru efectuarea călătoriei cu biletele internaţionale cumpărate online, călătorul trebuie să intre în posesia acestor documente de transport, fie prin ridicarea lor dintr-o staţie CFR, fie prin livrarea prin curier, la alegerea călătorului în momentul efectuării comenzii.

În prezent, staţiile CFR de unde se pot ridica biletele internaţionale sunt: Bucureşti Nord, Constanţa, Timişoara, Arad, Deva, Braşov, Sfântu Gheorghe, Predeal, Cluj Napoca, Oradea, Baia Mare, Satu Mare, Craiova, Târgu Jiu, Bistriţa şi Lugoj. Activitatea de ridicare urmează să fie extinsă şi în alte staţii.

Achiziţionarea biletelor pentru destinaţii internaţionale se poate face de pe site-ul www.cfrcalatori.ro, prin aplicaţia Cumpără bilete de tren online/ Trafic internţional https://bileteinternationale.cfrcalatori.ro.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: