Angelina Jolie şi-a ales următorul proiect. Va juca în „Those Who Wish Me Dead“

Angelina Jolie îşi pregăteşte revenirea puternică pe marele ecran prin câteva proiecte. Potrivit Variety.com, unul dintre acestea, ce a primit deja undă verde pentru producţie, este „Those Who Wish Me Dead“, un thriller ce îi are spate pe producătorii lui Joker (viitorul film cu Joaquin Phoenix) şi The Mule (al lui Clint Eastwood).

Filmul se va inspira din romanul omonim publicat de Michael Koryta în 2014. Este povestea unui băiat de 14 ani care asistă la o crimă oribilă şi care, pentru a fi protejat, este inclus într-un program de protecţie a martorilor, sub o altă identitate. Se află însă într-un program special, de dobândire a ablităţilor de a supravieţui în sălbăticie, destinat adolescenţilor cu probleme. Criminalii sunt pe urma lui şi nu se dau în lături de la nicio grozăvie pentru a-l identifica.

Nu se ştie încă ce personaj va interpreta Jolie. Intriga filmului va avea ca fundal un incendiu pornit în pădurile din Montana.

De adaptarea scenariului se va ocupa Taylor Sheridan (Hell or High Water, Sicario, Sicario: Day of the Soldado, Wind River). Filmările sunt programate să înceapă în luna mai, după ce cineastul va încheia lucrul la sezonul doi al serialului cu Kevin Costner, Yellowstone.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: