Organizatorul Bucovina Rock Castle, Ion Drăguşanul, este revoltat că se cere interzicerea festivalului:

Am ajuns în bezna feudală, ca oamenii să fie iobagi din nou şi să fie chemaţi în fiecare duminică în Cetatea Sucevei să cânte cântece creştine

Organizatorul Bucovina Rock Castle, Ion Drăguşanul, a declarat, ieri, pentru News Bucovina, că este revoltat că s-a ajuns ca CJ Suceava să ia în discuţie o reclamaţie prin care se cere interzicerea acestui festival şi că nu credea că se poate ajunge până aici.

„Pe mine mă surprinde un singurul lucru: faptul că în Consiliul Judeţean poate fi luată în calcul o astfel de reclamaţie” a declarat Ion Drăguşanul la Subiectul Zilei de la News Bucovina.

El s-a întrebat dacă nu ar trebui să facă la rândul său o cerere să prin care să solicite reintroducerea proprietăţilor creştine ortodoxe.

„Am ajuns în bezna feudală” a spus Drăguşanul, care crede că se vrea ca oamenii să fie iobagi din nou şi în fiecare duminică să fie chemaţi în Cetatea Sucevei şi să cânte cântece creştine.

„Vă daţi seama ce imagine penibilă capătă CJ Suceava şi Bucovina în întreaga ţară?” a întrebat organizatorul Bucovina Rock Castle.

El a arătat că în fiecare an are aceleaşi probleme şi că este greu să se negocieze cu trupele din străinătate când se întâmplă aşa ceva.

Drăguşanul a mai spus că este revoltat şi că se cere demiterea lui şi a directorului Muzeului Bucovinei, Emil Ursu, pentru că promovează acţiuni cu caracter cultural.

El s-a întrebat dacă ar trebui să fie pus un pastor responsabil cu cultura şi a mai spus că a fost anchetat de Consiliul Judeţean în legătură cu festivalul.

Ion Drăguşanul a mai spus că festivalul este organizat integral şi că mai este un singur slot liber, duminică seara.

„Avem 5200 de oameni care au anunţat că vor veni la festival. Cu scandalul ăsta, probabil se va tripla numărul” a spus Ion Drăguşanul, precizând că şanţul Cetăţii de Scaun are o capacitate de 7.500 de spectatori. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: