O nouă licitaţie pentru administrarea cafenelei din Zona de Agrement Tătăraşi

Consiliul Local Suceava urmează să aprobe în 31 ianuarie reluarea licitaţiei în vederea acordării dreptului de folosinţă prin locaţiune a spaţiului de 88 mp situat în Zona de Agrement Tătăraşi, pentru desfăşurarea activităţii de alimentaţie publică-cafenea.

Potrivit proiectului de hotărâre iniţiat de primarul Ion Lungu, preţul de pornire a licitaţiei este de 9 lei/mp/lună.

Primarul arată în expunerea de motive că Direcţia Generală a Domeniului Public a preluat investiţia “Amenajare Zonă de Agrement Tătăraşi”, şi a solicitat ca administrarea spaţiului multifuncţional – tip cafenea să fie făcută de un operator economic.

El precizează că acest spaţiu multifuncţional tip cafenea va fi atribuit în folosinţă prin locaţiune în urma organizării unei şedinte de licitaţie, de această dată fără strigare, ci cu oferte în plic care vor fi deschise în ziua licitaţiei, iar oferta cea mai mare va fi declarată câştigătoare.

Serviciul de specialitate propune ca preţul de pornire al licitaţiei să fie de 9 lei/mp/lună, adică 792 de lei la cei 88 mp ai cafenelei.

Contractul va fi semnat pe o perioadă de aproape 3 ani, până la 31 decembrie 2021, iar câştigătorul nu va putea subînchiria sau concesiona cafeneaua.

Pentru ca situaţia de anul trecut, când licitaţia, cu strigare, a fost câştigată de Andrei Ciutac, care a ofertat 16.720 de lei lunar, dar care a contestat apoi licitaţia şi şi-a amplasat apoi o rulotă ambulantă, să nu se repete, de această dată se impune o garanţie care se depune la Primăria Suceava şi reprezintă contravaloarea chiriei licitate pentru o perioadă de şase luni. Dacă cel care câştigă licitaţia renunţă, va trebui să achite suma de 4.752 de lei, reprezentând valoarea chiriei cu preţul de pornire al licitaţiei pentru şase luni. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: