Cătălina Vartic revine în politică după o absenţă de trei ani

Fostul preşedinte fondator al UNPR Suceava, Cătălina Vartic, a revenit în politică după o absenţă de trei ani şi s-a înscris în Pro România.

Ea a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că are ceva experienţă de viaţă şi în politica locală în Suceava, iar acum nu se simte reprezentată de partidele mari şi crede că a trecut timpul discuţiilor la o cafea sau între prieteni şi că este nevoie de implicare şi asumare.

„De aceea am făcut acest pas. Cum se putea mai bine la 100 de ani de la Marea Unire, la 160 de ani de la Mica Unire decât să fiu Pro România? Nu poate fi nimic mai frumos decât să fii Pro România, Pro Suceava. Îi sfătuiesc pe toţi cei care simt ca şi mine, că nu sunt reprezentaţi suficient în politică, să intre în politică”, a spus Vartic.

Ea a recomandat acestora să intre în partide noi, unde să poată să-şi dezvolte calităţile şi abilităţile, unde să aibă un cuvânt de spus pentru că în partidele mari e mai greu de făcut asta.„Nimic nu se face fără politicieni şi fără politică. E nevoie de politicieni asumaţi şi implicaţi”, a spus noul membru Pro România.

Ea a subliniat că la Suceava există o experienţă de luptători. „Sucevenii au căzut, s-au mai împiedicat singuri, s-au şters de praf, s-au ridicat, au zâmbit, au mers înainte şi au luptat. E în sângele nostru. Trebuie să arătăm ca şi politicieni că există speranţă. (…) Important este să avem încredere”, a spus Vartic.

Cătălina Vartic a declarat în urmă cu un an că va reveni în politică „atunci când va fi momentul” şi că acest moment va fi  „atunci când electoratul va simţi nevoia”.

Cătălina Vartic, fondator al UNPR Suceava, a demisionat, în urmă cu trei ani din UNPR, pentru că avea o viziune diferită faţă de cea a conducerii centrale a acestui partid.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: