Ești în căutare de cele mai bune soluții în materie de piese Ford Mondeo 4 ?

Noi îți prezentăm soluția perfectă indiferent de problema mașinii tale Ford. Altgradauto este importator de piese auto Ford, ce dispune și de piese Ford Mondeo 4, numai bun pentru cei care au nevoie de piese originale! Generatia 2008- 2014 este una dintre cele mai vandute masini din gama Ford

Piesele originale Ford, vin de fiecare dată cu garanție direct de la producător și se potrivesc fără probleme, indiferent de modelul de mașină Ford pe care îl deții. Spre exemplu, dacă ai un automobil marca Ford, comanzi direct de la furnizorul Altgrad sau prin intermediul reprezentanțelor și primești piesele auto la fel ca cele cu care a ieșit mașina de pe poarta fabricii.

Avantajele durabilității și eficienței stau de partea pieselor auto originale. În plus, a alege astfel de piese te scutește de numeroase bătăi de cap. Piesa dorită o poți comanda chiar după codul înscris, ori după seria de caroserie. Calitatea nu poate fi contestată în acest caz. Pe de altă parte, la piesele auto Ford Original Equipament există și un mare avantaj. De cele mai multe ori au prețuri mai bune decât cele cu licență aftermarket. Timpi de aștepare foarte mici pentru comenzile online, consultanță dacă este cazul și multe  altele, sunt doar câteva dintre beneficiile de care vei avea parte apelând la aceștia.

De cele mai multe ori, au prețuri mai bune decât cele cu licență aftermarket

Un exemplu foarte bun la piese Ford Mondeo, sunt pachetele de amortizoare Ford MotorCraft. Pachetul conține două amortizoare originale Ford varianta economică iar prețul este similar cu cele licență calitate medie. Avantajul este că Ford MotorCraft sunt produsele originale Ford cu o garanție de 24 de luni.

Un alt exemplu de bun este prețul setului de ștergătoare care au preț similar cu cele din gama premium aftermarket. Regăsim de asemeni pachete de ambreiaj cu rulment de presiune la prețuri mai bune dacât gama aftermarket. Totodată, putem observa că Ford, prin politica sa de prețuri și game de produse încearcă și reușește să țină piept producătorilor aftermarket.

Pentru a vă da seama, comparați piesele originale pe aplicația online Catalog.AltgradAuto.ro pentru a verifica prețurile. Din punct de vedere al calității și durabilității, nimeni nu poate contesta avantajele pieselor auto originale Ford.

Produse disponibile. Prefer întotdeauna magazinele de tipul celui mentionat  anterior, în care găsesc tot ce se poate în materie de piese auto. Urăsc să trebuiască să comand o piesă de pe un site si un element de caroserie auto din alt magazin, să astept curierul de două ori si să plătesc de două ori taxa de transport. Asa deja nu mai fac nici o afacere. În definitiv, aleg să cumpăr online pentru că scutesc timp, dar si pentru că este mai ieftin.Alegeti calitatea, alegeti siguranta, folositi piese auto Ford originale si tineti in masina in circulatie cat mai mult timp posibil.

Usurința căutării pe site. Ati ajuns vreodată pe un site cu piese auto fără filtre de căutare? Am ajuns eu. După 15 minute de interogări si dat filă cu filă pentru a găsi o piesă pentru motorul unui Ford, m-am lăsat păgubas pentru că e foarte greu să găsesti o piesă dacă nu si se dau variante din care să selectezi tu modelul si marca masinii, generatie sau tipul motorizării pentru a ajunge mai repede la produsul căutat. Pe site-ul Altgrad,nu-mi ia mai mult de 2 minute să găsesc orice piesă auto. Pot folosi fie filtrele speciale, fie pot căuta după codul piesei direct. Pentru a va da seama compara piesele originale Ford pe aplicația online Altgrad si sa verificati preturile . Din punct de vedere al calității si durabilității, nimeni nu poate contesta avantajele pieselor auto originale Ford. Recomand oricărui deținător al unui autoturism marca Ford să apeleze cu cea mai mare încredere la AltgradAuto datorită serviciilor de calitate ți prețurilor convenabile. De asemenea, pentru orice nelămurire, puteți apela la numerele de telefon ale reprezentanților magazinului din secțiunea “Contact” și cu siguranță vi se va răspunde cu promptitudine.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: