Sancţiuni de peste 80.000 lei aplicate de poliţiştii suceveni în cadrul unor acţiuni pentru prevenirea şi combaterea delictelor silvice

Poliţiştii Biroului de Combatere a Delictelor Silvice Suceava şi cei din cadrul subunităţilor teritoriale de poliţie, în cooperare cu specialiştii Gărzii Forestiere Suceava şi ai Direcţiei Silvice Suceava au organizat, în perioada 14 – 21 ianuarie a.c., acţiuni punctuale pe raza judeţului, pentru prevenirea şi combaterea faptelor ilicite în domeniul exploatării, transportului, depozitării şi prelucrării masei lemnoase.

Potrivit Poliţiei Judeţene Suceava, în cadrul acţiunilor au fost efectuate 47 de controale, fiind  constatate zece infracţiuni, din care nouă la Codul silvic şi una pe linie rutieră.

Poliţiştii au aplicat 81 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 81.974 lei. Totodată, s-au confiscat/ ridicat, în vederea stabilirii provenienţei, 70,79 mc material lemnos, în valoare de 19.440 lei, din care faptic 11,87 mc, iar valoric  58,92 mc (M.T.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: