În weekend

Peste 300 de şoferi trecuţi prin „filtrul” etilotestului

> Valoarea totală a amenzilor se ridică la aproximativ 42.000 lei > Şoferi au rămas fără permisele de conducere, iar şapte au pierdut certificatele de înmatriculare ale autovehiculelor

Sfârşitul săptămânii trecute a fost unul încărcat de acţiuni preventive derulate de poliţiştii suceveni pe principalele artere rutiere care traversează judeţul. În perioada 19 – 20 ianuarie, lucrătorii Serviciului Rutier Suceava, susţinuţi de colegii de la formaţiunile de profil din cadrul poliţiilor municipale şi orăşeneşti, au organizat o acţiune pe raza judeţului pe linia depistării conducătorilor auto ce conduc autovehicule pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice. Potrivit datelor oficiale transmise de Biroul de presă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, în cadrul acesteia au fost testaţi cu aparatul etilotest 316 conducători auto. În urma neregulilor constatate, oamenii legii s-au văzut nevoiţi de legislaţie să aplice 123 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproape 42.000 lei. De asemenea, poliţiştii au reţinut şase permise de conducere şi au retras şapte certificate de înmatriculare.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: