În arest, după ce a provocat un accident şi a fugit de la locul faptei

Un şofer care a provocat un accident rutier iar apoi a fugit de la locul faptei a ajuns în spatele gratiilor, deşi a vândut maşina în încercarea de a scăpa de dovezi. Asta după ce lucrătorii rutieri din cadrul Poliţiei Oraşului Gura Humorului au desfăşurat activităţi investigative pentru identificarea persoanei care, pe data de 10 ianuarie, a produs un accident rutier, în jurul orei 11, soldat cu vătămarea corporală a unei persoane, accident cu părăsirea locului faptei.

În urma măsurilor dispuse, autovehiculul implicat în incident a fost identificat la un spaţiu de depozitare a autovehiculelor achiziţionate în scop de dezmembrare, care îşi derulează activitatea pe raza comunei Păltinoasa. Luat l-a întrebări cu privire la provenienţa maşinii, administratorul unităţii a declarat că a achiziţionat autovehiculul de la un bărbat în vârstă de 43 de ani, din oraşul Gura Humorului. În urma examinării criminalistice a autoturismului, s-a constatat că acesta prezintă avarii în partea din dreapta – faţă, ca urmare a intrării în coliziune cu zidul unei clădiri amplasate în colţul intersecţiei dintre strada Parcului şi bdul Bucovina, acolo unde a avut loc şi evenimentul rutier cercetat de oamenii legii.

De asemenea, s-a procedat la efectuarea de verificări, stabilindu-se că bărbatul în vârstă de 43 de ani nu deţine permis de conducere pentru niciun fel de categorie de vehicule.

În urma celor constatate, sâmbătă, poliţiştii au luat faţă de acesta măsura reţinerii pentru 24 de ore, cel în cauză fiind condus şi introdus în arestul IPJ Suceava, el urmând să fie prezentat pentru luarea măsurilor legale.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: