Volei masculin, junior

Liderul LPS Suceava debutează oficial în 2019 la Buzău

Lideră în seria A a Campionatului Naţional de Volei pentru juniori, echipa Liceului cu Program Sportiv Suceava şi a Clubului Sportiv Şcolar Suceava reia duminică meciurile oficiale din prima fază a competiţiei. Elevii antrenorului Tudor Orăşanu vor debuta în 2019 cu o deplasare la CSŞ Buzău, echipă aflată pe locul patru în această serie. În tur, LPS CSŞ Suceava s-a impus pe teren propriu cu scorul de 3–1, asta după ce a fost condusă cu 1–0 la seturi. Deşi, în mod normal, nu ar trebui să se pună problema câştigătoarei în meciul de duminică, antrenorul Tudor Orăşanu are ceva emoţii şi asta deoarece elevii săi mai au o competiţie sâmbătă, faza pe judeţ la volei licee a Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar.

„Trebuie să fim foarte precauţi în acest meci, mai ales că adversarii ne-au luat un set la Suceava într-o situaţie similară. Atunci, majoritatea jucătorilor noştri au avut cu o zi înainte meci la divizia de seniori, unde au jucat foarte bine, dar a doua zi, în meciul cu Buzău, nu i-am mai recunoscut în primul meci şi de aceea am făcut schimbări. Voleibaliştii noştri au o zi plină în faza judeţeană pe licee, unde vor juca pentru şcolile la care învaţă şi unde vor avea meciuri fără o pauză prea mare, partide în care cu siguranţă toţi vor să câştige. Imediat după aceea vom pleca la Buzău şi sper să se recupereze fizic cât mai bine. De aceea cred că vom avea un meci complicat, într-o sală incomodă, cu o suprafaţă dură şi-n care lumina de afară te incomodează uneori”, a explicat antrenorul Tudor Orăşanu. Tehnicianul sucevenilor a mai adăugat că speră ca la competiţia şcolară să nu aibă parte de surprize, adică de accidentări, mai ales că elevii săi joacă şi pentru echipa de seniori a clubului Sportiv Municipal Suceava, în Divizia A2.

LPS CSŞ Suceava se va deplasa la Buzău cu un lot format din jucătorii: Alexandru Raţă, Ştefan Verciuc, Vlad Buhu, Tudor Ştreangă, Eduard Cazacu, Marius Bortă, Gheorghe Boiciuc, Iustin Cioban, Iulian Florea, Gabriel Albu şi Vlad Ştreangă.

În celălalt meci al etapei, LPS Piatra Neamţ va juca acasă în compania celor de la CSŞ Botoşani, iar Colegiul Naţional „Alexandru Vlahuţă” din Râmnicu Sărat va sta.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: