Fotbal

Şomuz Fălticeni va începe pregătirile de iarnă sub comanda unui nou antrenor, Geo Stanca

Şomuz Falticeni va începe pregătirile de iarnă sub comanda unui nou antrenor, în persoana lui Geo Stanca (37 de ani), care i-a luat locul lui Dan Dăscălescu, revenit la centrul de copii şi juniori. Fostul mijlocaş de la FC Argeş va fi ajutat pe banca tehnică a grupării fălticenene de Iulian Darabă, din postura de director sportiv, şi de Bogdan Grosu, ultimul fiind posesor al licenţei A.

Şomuz Fălticeni va aborda returul cu un lot schimbat aproape pe jumătate, în condiţiile în care, în pauza de iarnă, au plecat de la echipă nu mai puţin de nouă jucători. Vasile Padovei, Ionuţ Nechitoaia şi Paul Ungureanu au încheiat cursurile şcolii de jandarmi din Fălticeni şi au plecat la subunităţile unde au fost repartizaţi, Adelin Arăpaşu, Bogdan Melinte şi Iulian Dotariu au fost rechemaţi la FC Botoşani, în vreme ce tinerii Cătălin Tacu, Alin Scutariu şi Florin Negură au fost puşi pe liber.

În schimb, gruparea fălticeneană şi-ar putea completa lotul cu Damin (FC Botoşani II), Luchian (Zimbrul Siret), plus alţi trei-patru jucători din Liga a IV-a suceveană. De asemenea, până la startul pregătirilor, programat pe data de 29 ianuarie, conducerea clubului a anunţat că va organiza o selecţie care se adresează jucătorilor din Suceava, Neamţ, Botoşani şi Iaşi. Cei interesaţi pot lua legătura cu Iulian Darabă, prin intermediul numărului de telefon 0745.125.989.

Până în acest moment, fălticenenii au perfectat două meciuri amicale, cu FC Botoşani II (3 februarie) şi Foresta Suceava (16 februarie). Clasată la finalul turului pe locul 11 în clasamentul seriei întâi din Liga a III-a, Şomuz Fălticeni va relua campionatul pe data de 2 martie, la Focşani.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: