Vama Siret

Aproape 2.500 de pachete de ţigări ascunse în spaţiile special amenajate ale unui autoturism

Poliţiştii de frontieră din Vama Siret au descoperit aproape 2.500 de pachete de ţigări ascunse în spaţiile special amenajate ale unui autoturism.

Potrivit ofiţerului pentru relaţii publice de la Poliţia de Frontieră Suceava, comisar-şef Ilie Poroch-Seriţan, marţi, 15 ianuarie a.c., în jurul orei 17, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul român Cosmin C., în vârstă de 20 de ani, conducând un autoturism marca Volvo, înmatriculat în Bulgaria.

„În baza analizei de risc, poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra autovehiculului, persoanei şi bagajelor. Astfel, a fost descoperită ascunsă şi nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, în spaţii special amenajate în bancheta din spate şi în locul roţii de rezervă, cantitatea de 2.450 pachete de ţigări, de provenienţă ucraineană” a spus comisarul-şef Ilie Poroch-Seriţan.

El a arătat că ţigările în valoare de 3.675 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar şoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 7.000 lei.

Totodată, autoturismul, în valoare de 7.000 lei, a fost indisponibilizat în vederea confiscării de către autoritatea vamală, deoarece avea spaţii special amenajate pentru transportul ţigărilor. (M.T.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: