Localnici din Pojorâta solicită montarea unui limitator de viteză pe DN 17

> Ei atrag atenţia că locuinţele le sunt împroşcate cu sare şi criblură de maşinile care se ocupă de deszăpezire

Mai mulţi locuitori de pe o stradă din Pojorâta solicită sprijinul autorităţilor în vede-rea montării unui limitator de viteză şi chiar a unui aparat radar, ei fiind indignaţi de faptul că maşinile de deszăpezire trec cu viteză şi le stropesc gardurile, casele, reuşind să spargă chiar  şi geamurile locuinţelor.

Localnicii se plâng că acest lucru se întâmplă an de an, în fiecare iarnă, precizând că reclamaţiile pe care le-au tot făcut la Direcţia de Drumuri Judeţene Suceava au rămas fără răspuns.

Emilia Surtat a declarat pentru News Bucovina că şoferii de pe maşinile de deszăpezire ce trec pe DN 17, pe o porţiune de circa un kilometru, pe strada cu Ocolul Silvic, trec în viteză, casele fiind parcă luate la ţintă şi împroşcate cu amestecul de sare şi criblură.

Sperând să găsească o rezolvare la această problemă ce persistă de mai mulţi ani, locuitorii din zonă au făcut mai multe reclamaţii, inclusiv la Poliţie.

„Noi nu am cerut despăgubiri. Vrem doar să se circule cu o viteză mai mică, să fie pus un limitator de viteză, pentru ca astfel de lucruri să nu se mai întâmple” a spus Emilia Surtat.

Ea a mai arătat că a sesizat această problemă pentru prima dată în urmă cu 3 ani. În cazul în care nu se va rezolva situaţia, va iniţia o acţiune în instanţă, cu atât mai mult cu cât pe această porţiune de drum se petrec frecvent accidente.

„Acum suntem la început. Dacă se forţează nota, într-un final o să ne adunăm toţi şi o să dăm în judecată şi o să cerem şi daune. Ce reparăm noi vara, ei ne strică iarna. În fiecare an ne lovim de aceeaşi problemă şi toată lumea dă din umeri” a subliniat Emilia Surtat. (M.T.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: