Fotbal, Liga a III-a

Bucovina Rădăuţi va începe pregătirile de iarnă pe 21 ianuarie

Întrucât returul Ligii a III-a va debuta pe data de 2 martie, antrenorii Dorin Goian şi Daniel Bălan au programat reunirea lotului Bucovinei Rădăuţi, revelaţia Seriei I, pe data de 21 ianuarie. În condiţiile în care echipa a avut un parcurs bun, încheind turul pe poziţia a treia, în spatele principalelor candidate la promovare, Gloria Buzău şi Suporter Club Oţelul Galaţi, este de aşteptat ca lotul de jucători să nu sufere mari modificări.

„Am reuşit să formăm un grup alcătuit din jucători de calitate, care au demonstrat că merită să evolueze pentru această echipă. E adevărat că sunt mulţi fotbalişti tineri, de perspectivă, în lot, cărora suntem dispuşi să nu le punem piedici în calea afirmării în cazul în care vom primi oferte convenabile pentru club din partea unor echipe din eşaloanele superioare”, a declarat Dorin Goian.

Fundaşul central Stejărel Vişinar, mijlocaşul Andrei Cerlincă şi portarul Ionuţ Puianu sunt în acest moment produsele de export ale grupării rădăuţene, care ar putea părăsi clubul în această iarnă în eventualitatea unor oferte concrete.

În ceea ce priveşte pregătirea de iarnă, Bucovina va efectua un stagiu de pregătire centralizată la Suceviţa, cel mai probabil, urmând să se perfecteze în perioada următoare şi un număr de 5-6 meciuri amicale.

„Am demarat discuţiile în acest sens cu FC Botoşani, însă intenţionăm să facem propuneri de jocuri test şi altor grupări din zonă, precum Ceahlăul Piatra Neamţ, Sănătatea Darabani, Şomuz Fălticeni sau Foresta Suceava. Dorim să efectuăm o pregătire de iarnă bună, astfel încât să fim capabili să repetăm parcursul bun din tur. Cu atât mai mult că este linişte la echipă, jucătorii sunt cu banii la zi, iar primarul Nistor Tătar ne-a asigurat de sprijinul Consiliului Local Rădăuţi şi în 2019”, a precizat antrenorul jucător Daniel Bălan.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: