Fotbal

Foresta Suceava va relua pregătirile pe 21 ianuarie

După un an 2018 dezamăgitor, soldat cu retrogradarea din Liga II-a, şi cu un parcurs nesatisfăcător în sezonul de toamnă al Ligii a III-a, care nu lasă nicio speranţă pentru revenirea imediată în eşalonul secund, Foresta va începe pregătirea de iarnă sperând la un 2019 mult mai bun. Sucevenii au programată reunirea lotului pe data de 21 ianuarie, la conducerea tehnică a echipei urmând să rămână tunisianul Selim Benachour. Aşadar, după o primă parte a sezonului nereuşită, locul 6 în Seria I ocupat la finalul turului fiind considerat unul departe de speranţele fanilor suceveni, se aşteaptă mutări importante de efectiv în pauza competiţională. Conducerea clubului a anunţat deja întreruperea relaţiilor contractuale cu nu mai puţin de şapte jucători care au deziluzionat în sezonul de toamnă, în această situaţie aflându-se portarii Alexandru Cotună şi George Niga, fundaşii laterali Ion Ghimp şi Robert Beldiman, precum şi mijlocaşii Laurenţiu Roman, Claudiu Aioanei şi Fares Djermoune. Deocamdată, la capitolul veniri, e dată ca sigură doar înregimentarea portarului Florin Logofătu.

În prezent în vârstă de 23 de ani, Logofătu se anunţa un portar de mare viitor în perioada junioratului. La 14 ani a ajuns la Academia lui Gheorghe Hagi, iar la 16 ani a fost transferat de gruparea italiană Novarra. La 21 de ani a revenit în România, iar după un scurt periplu în eşalonul al doilea, la Gloria Buzău, cariera sa a intrat într-un con de umbră, ajungând să evolueze în ultimul timp la gruparea de Liga a IV-a Viitorul Vereşti.

„Florin Logofătu este un portar încă tânăr, cu calităţi, care mai are multe de spus în fotbal”, a declarat Andrei Ciutac, preşedintele Forestei. De asemenea, Foresta este interesată şi de înregimentarea tânărului goalkeeper Augustin Cărbune, de la Liceul cu Program Sportiv, component al echipei naţionale de juniori a Republicii Moldova.

Pentru ocuparea tuturor poziţiilor deficitare, gruparea suceveană intenţionează aducerea a 4-5 fotbalişti noi, în afara postului de portar existând interes pentru aducerea unui atacant, a unui fundaş stânga şi a unui mijlocaş. De asemenea, se caută şi 2-3 juniori de calitate, care să poată evolua de drept în primul unsprezece.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: