Delia Andreea Ivaş a preluat conducerea CSI Vatra Dornei

Noul director al CSI, Delia Andreea Ivaş (foto stânga), este o sportivă de mare valoare, cu un CV impresionant. Delia Ivaş, cea care în 2008 câştiga la Winterberg Cupa Europei la skeleton, înregistrând primul rezultat remarcabil pentru România la această disciplină olimpică, este primul român intrat în galeria antrenorilor de elită la skeleton. Ca o recunoaştere a unei cariere de 11 ani pe gheaţă în Cupa Europei, Cupa Intercontinentală şi Cupa Mondială, cu o pregătire completă în domeniu, fiind absolventă a Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport din Braşov, a şcolii de antrenori şi având masterat în management sportiv, la doar 28 de ani Delia a fost cooptată ca antrenor de pistă în echipa Federaţiei Internaţionale de Bob şi Skeleton (IBSF).

Delia Andreea Ivaş este şi absolventă a Facultăţii de Ştiinţe Politice la Universitatea Bucureşti şi a participat la ultima ediţie a Jocurilor Olimpice de iarnă în calitate oficială de antrenor al lotului olimpic.

Dorneanca, în vârstă de 30 de ani, este o sportivă deosebit de ambiţioasă şi susţine că, deşi este o perioadă foarte scurtă care a mai rămas până la startul competiţiei, toate problemele vor fi rezolvate cu sprijinul administraţiei publice locale, al persoanelor implicate în organizare şi al partenerilor, toate activităţile fiind monitorizate şi de Federaţia Internaţională de Sanie, reprezentanţii acesteia fiind prezenţi la Vatra Dornei pentru o nouă omologare a pistei, valabilă timp de 5 ani.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: