Fotbal

Eşalonul trei, din care fac parte Bucovina Rădăuţi, Foresta Suceava şi Şomuz Fălticeni, va debuta în 2019 pe 2 martie

Începând din luna ianuarie, Federaţia Română de Fotbal, prin Departamentul Competiţii, organizează operaţiunile privind acordarea vizelor anuale pentru jucătorii seniori şi juniori participanţi în competiţiile organizate. Pentru ca aceste operaţiuni să se deruleze evitând aglomeraţia, s-a stabilit ca echipele cluburilor din fiecare judeţ să se prezinte cu documentele necesare la FRF eşalonat, în intervalul 18 ianuarie – 19 februarie. Formaţiile sucevene afiliate în sezonul 2018-2019 la FRF, este vorba de Foresta Suceava, Bucovina Rădăuţi, Şomuz Fălticeni, Liceul cu Program Sportiv Suceava şi Juniorul Suceava, au fost programate să se prezinte cu documentaţia la FRF pe data de 19 februarie, alături de echipele din judeţele Maramureş şi Botoşani.

Campionatul Ligii I este programat să se reia pe data de 1 februarie, cu trei săptămâni mai devreme decât eşalonul secund. Returul Ligii a III-a va debuta pe 2 martie, în vreme ce sezonul de primăvară în Campionatul naţional de juniori va începe pe 9 martie.

Comitetul Executiv al FRF a stabilit ca perioada transferurilor de jucători să se deruleze în intervalul 29 ianuarie – 25 februarie.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI