Autorul unei tâlhării dintr-o sală de pariuri sportive din municipiul Suceava, identificat şi reţinut de poliţişti

Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale de la Poliţia Municipiului Suceava au reuşit identificarea autorului unei fapte de tâlhărie ce a avut loc într-o sală de pariuri sportive din municipiul Suceava.

Potrivit Poliţiei Judeţene Suceava, tâlhăria a fost săvârşită la data de 29.12.2018 asupra operatoarei unei săli de pariuri sportive de pe raza municipiului Suceava.

„Autorul a fost identificat în persoana unui bărbat de 33 de ani, din comuna Vlădeni, judeţul Botoşani”, a precizat Poliţia Suceava.

Sursa citată a menţionat că au fost efectuate activităţi de căutare a acestuia pe raza judeţelor Suceava şi Botoşani, iar în cursul zilei de 4 ianuarie 2019 s-a reuşit depistarea suspectului pe raza municipiului Botoşani.

Astfel, în baza probatoriului administrat faţă de suspect s-a dispus reţinerea pentru 24 de ore, ulterior fiind prezentat instanţei de judecată, care a emis mandatul de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: