Deputatul PSD Alexandru Rădulescu la Câmpulung Moldovenesc

„Această pârtie a putut fi finalizată doar printr-o colaborare foarte bună între parlamentarii social democraţi suceveni şi colegii lor din Guvern”

Deputatul PSD de Suceava Alexandru Rădulescu a declarat la inaugurarea pârtiei de schi de pe Rarău că această investiţie va fi de natură a dinamiza semnificativ turismul atât la nivelul municipiului Câmpulung Moldovenesc, cât şi la nivel de judeţ.

Parlamentarul sucevean este de părere că pârtia de pe Rarău este o completare a celorlalte pârtii de schi din judeţ, iar concurenţa între ele nu poate să nască decât calitate. „Sunt bucuros să spun, şi fără falsă modestie, ştiu că nu e momentul de politizare, dar vreau să spun că această pârtie a putut fi finalizată doar printr-o colaborare foarte bună între parlamentarii social-democraţi suceveni şi colegii lor din Guvern. Mărturie stau şi aceste vizite ale miniştrilor turismului în judeţul Suceava care s-au încununat cu această realizare la care participăm cu toţii. Ştiţi că partea a doua a pârtiei ar trebui construită aici într-o zonă a sitului Natura 2000. Eu cred că se poate găsi o soluţie ca să împăcăm şi prezervarea mediului cu o zonă de divertisment care ar determina o creştere economică şi o bază de agrement extraordinară în judeţul Suceava.

Poate o să consideraţi o mică răutate, dar l-am întrebat şi pe primarul municipiului Câmpulung, pe domnul Negură, cum se explică faptul că atunci când am avut această iniţiativă legislativă care a trecut, colegii noştri parlamentari liberali suceveni au votat împotrivă. Ar trebui să-şi întrebe colegii de partid de ce este posibil aşa ceva pentru că noi am avut în vedere exact posibilitatea de a extinde această pârtie. Oricum, şi senatorul Ioan Stan, şi eu am discutat cu doamna ministru Gavrilescu ca într-o oarecare măsură să existe posibilitatea de a putea face şi această extindere. Să ştiţi că nu este o situaţie unicat în Câmpulung. Sunt mai multe zone în ţară în care poate dacă am pătrunde în rezervaţie, dar cu o anumită grijă, am putea beneficia de o sporire a gradului de confort, de petrecere a timpului liber pentru foarte mulţi”, a explicat deputatul PSD de Suceava.

Rădulescu a fost maliţios la adresa iniţiativei liberalilor de a înfiinţa Liga Nordului: „Vreau să fac în final o glumă. Aşa, la nicio lună de la constituirea, cum se cheamă, Liga nordului liberal sau Liga nord liberală, uitaţi că deja proiectele vin grămadă peste Câmpulung. Bine, că sunt finanţate de Guvernul PSD e altă problemă, dar uitaţi s-a finalizat pârtia de schi. Ştiu că domnul primar are măcar câteva proiecte în derulare prin PNDL care se apropie de finalizare tot prin program guvernamental. Totul e spre bine şi demonstrează echidistanţa guvernului social-democrat!”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: