Atletism

Sportivii dorneni s-au remarcat la „Cupa de Iarnă” de la Bacău

Bacăul a găzduit, recent, concursul naţional „Cupa de Iarnă”, o competiţie rezervată copiilor 1, 2 şi 3, ce a avut loc în sala de atletism din localitate. La această competiţie au luat stratul şi sportivii de la Clubul Sportiv Municipal Dorna Vatra Dornei, pregătiţi de antrenorul Cristian Prâsneac.

În prima zi, Alexandru Prâsneac a câştigat medalia de aur în proba de 800 metri la băieţi categoria copii 1, locul I ocupându-l şi Ionela Claudia Costiuc, în proba de 800 metri la fete, categoria copile 1. A doua zi, sportivii dorneni au reuşit să obţină alte medalii, locul 1 pentru Alexandru Prâsneac la copii 1 şi pentru Ionela Claudia Costiuc la copile 1 în proba de 1500 metri, în timp ce Denisa Kore a ocupat locul al II-lea în proba de 600 metri, la categoria copile 2.

„Sunt încântat de evoluţia sportivilor mei, care, acum, la începutul sezonului competiţiilor de sală, arată că sunt într-o formă foarte bună şi au recorduri personale. În acelaşi timp, îmi doresc ca sezonul competiţional 2019 să ne aducă numeroase medalii la club”, a explicat antrenorul Cristian Prâsneac, de la Clubul Sportiv Dorna din Vatra Dornei.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: